P-force Super

€ 14,95
Levertijd : Direct leverbaar!

P-force super kopen

 

  • 100% discreet verpakt en verzonden
  • Veilig betalen met iDeal
  • Thuisbezorgd met PostNL track & trace
 
Super P force is gemaakt voor mannen die kamagra iets te gewoon vinden. Er is Dapoxetine aan Sildenafil toegevoegd om ook een orgasme te kunnen uitstellen. super p force zorgt er voor dat je een harde erectie krijgt en dat je er langer van kan genieten samen met je partner. Dus ook voor mannen die te snel klaar komen is deze pil een juiste keuze.
 

Gebruiksaanwijzing PForce

 
Neem de tablet ongeveer 1 uur vóór de seksuele activiteit in. De inwerkingstijd varieet van 30 min tot 60 min na inname. Super P Force begint volledig te werken na 1 uur en bereikt een piek rond 2 uur. Tot 5 uur na inname krijgt u bij seksuele prikkeling makkelijker een erectie krijgen. De erectie zal na 5 uur geleidelijk minder worden. Nu ook verkrijgbaar Super P-Force Oral Jelly
 

Werkzame stof Sildenafil

 
Sildenafil is de werkzame stof in Super P-Force en de meeste andere eretiepillen.. Sildenafil zorgt ervoor dat er bepaalde bloedvaten worden verwijd waardoor het een erectie bevordert. De bloedvatverwijding wordt in gang gezet door stoffen die bij seksuele prikkeling in de penis vrijkomen. Sildenafil remt de afbraak van deze bloedvatverwijdende stoffen. Het blijft hierdoor langer en in grotere hoeveelheden aanwezig in de penis, wat voor een hardere erectie zorgt! Voor de werking is wel seksuele prikkeling nodig. De werking van Sildenafil begint na een half uur, bereikt een maximum na ongeveer twee uur en verdwijnt na ongeveer vijf uur.
 

Werkzame stof Dapoxetine

 
Dapoxetine vertraagt de zaadlozing. Bij vroegtijdige zaadlozing (te vroeg klaarkomen). dapoxetine behoort tot de serotonineheropnameremmers, ofwel SSRI’s. Het regelt in de hersenen de hoeveelheid serotonine. Deze lichaamseigen stof speelt een rol bij emoties en stemmingen.
 

P-Force bijwerkingen

 
Natuurlijk kan het gebruik van P-force Super ook bijwerkingen met zich meebrengen. Hier onder hebben we een lijst gemaakt welke bijwerkingen er kunnen gaan optreden bij het gebruik van kamagra. 1.Hoofdpijn 10% 2.Blozen 5% 3.Buikpijn 3% 4.Diarree 2%
 
 
Opgelet!   Lees eerst de informatie over "Veilig gebruik erectiepillen" voordat u erectiepillen gebruikt!
 

Specificaties

Inhoud 4 tabletten
Werkzame stof Sildenafil 100 mg & Dapoxetine 60 mg
Dosering max. 1 tablet p/d
Werkzaam 4 - 6 uur
Merknaam Sunrise Remedies

Ook interessant

€ 14,95
€ 9,99 € 12,95
€ 11,95 € 14,95
Facebook Twitter