Verzenden & retourneren 

   Wanneer je op werkdagen voor 14:00 uur besteld wordt je bestelling dezelfde dag verzonden.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

Erectiepillen bezorgd door PostNL logo                                                                                                                                                                    

  • Erectiepilwinkel.nl verzendt je bestelling altijd in een discrete verpakking.

  • Je bestelling wordt in een blanco, onbedrukte envelop of pakket verzonden;

  • Iedere bestelling wordt met Post.NL verzonden;

  • We hanteren 1 verzendtarief: Brievenbuspakje+ track & trace € 3,95

Bestelling naar België

  • Bestellingen naar Belgie versturen we met PostNL pakketpost track & trace € 4,95

 

Na het voltooien van uw bestelling ontvangt u per email een bestel bevestiging met uw ordernummer en het te betalen bedrag

U ontvangt de betaalgevens in de orderbevestiging, U kunt hier kiezen op welke manier u wenst te betalen.

Per overboeking met de IBAN gegevens of met gebruik van de iDEAL-betaallink waar u bij uw eigen bank de betaling voltooid!

 

Wanneer verzenden we uw pakketje?

(Verzenden doen wij discreet!)

Wij verzenden van maandag t/m vrijdag. Alle bestellingen die voor 14.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden op een doordeweekse werkdag verzonden. Voor het volgen van de bestelling ontvang je een track & trace code.

Als uw betaling is ontvangen gaan wij direct aan de slag met uw bestelling. Zodra uw pakket is ingepakt en is overgedragen aan PostNL, ontvangt u de track & trace-code van uw bestelling. Vanaf dat moment kunt u de verzending van uw pakket volgen. (Brievenbuspakje+ track & trace 3,95)


Wanneer kan ik mijn order verwachten?

Wij gaan voor een snelle levering maar zijn natuurlijk ook afhankelijk van PostNL. Als u voor 14:00 uur besteld dan gaan wij er echt voor om het de volgende dag te leveren. Besteld u op zaterdag of zondag dan kunt u uw bestelling op een dinsdag verwachten. Een bestelling wordt over het algemeen binnen 1 - 3 werkdagen na verzending van de bestelling bezorgd. PostNL bezorgt brievenbuspakjes binnen Nederland van dinsdag tot en met zaterdag, meestal binnen 24 uur.

 

Hoe verzenden wij uw pakketje? 

Alle order zijn discreet verpakt en opgestuurd! Uiteraard geen reclame stickers of webshop adres op de buitenkant van uw pakket!
Wij versturen ook geen mailings per e-mail of gewone post!

Discrete verzending!

 

Ruilen en retourneren
Heb je het verkeerde product besteld? Is het product kapot aangekomen? Of heb je een andere reden om het product te willen ruilen? In veel gevallen kun je een bij ons besteld product retour sturen, op enkele uitzonderingen na. Neem gerust contact met onze klantenservice op!

Product retour sturen?
Dit kan eenvoudig in 3 simpele stappen:

  1. Neem contact op met de klantenservice afdeling van Erectiepilwinkel.nl om het product aan te melden om retour te sturen.

  2. Onze de klantenservice afdeling bekijkt of het door jouw aangemelde product aan alle voorwaarden voldoet om retour gestuurd te worden. Je krijgt hier zo snel mogelijk uitsluitsel over.

  3. Mailadres: info@erectiepilwinkel.nl

 

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen 14 dagen, zonder opgaaf van reden, je artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag je het artikel bekijken, beoordelen en/of passen zoals je ook in de winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in je bezit is. Hiermee bedoelen we wanneer het pakket door jou of door jou aangewezen derde in ontvangst is genomen. Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief verzendkosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij de herroepingsmededeling hebben ontvangen. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt, dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee de transactie oorspronkelijk is verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; er worden in ieder geval geen kosten in rekening gebracht voor de terubetaling. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of totdat je hebt aangetoond dat de goederen zijn teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Na herroeping moet je de goederen zo snel mogelijk, en binnen 14 dagen aan ons terugzenden of overhandigen. Je bent op tijd als de goederen zijn teruggestuurd voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor je eigen rekening. Daarnaast ben je alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen, die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Deze waardevermindering mogen wij in dat geval verekenen met het terug te storten bedrag. 

Facebook Twitter Pinterest Linkedin