Over ons

Bij Erectiepilwinkel.nl staat U als klant centraal en wij willen u zo goed mogelijk van dienst zijn met het juiste advies en het juiste product. Zo heeft u een vertrouwd adres voor uw erectiemiddelen en zijn wij blij dat wij u als klant mogen verwelkomen.

Wij kunnen u ten alle tijden voorzien van advies en/of vragen over een product of het gebruik van een product. Wil je Vidalista60 kopen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij een online webshop zijn kunnen wij onder andere Kamagra100, Cobra120 en andere erectiepillen verkopen tegen een eerlijke scherpe prijs.

Wij van Erectiepilwinkel.nl vinden eerlijk advies en discretie erg belangrijk en zijn 7 dagen per week de hele dag beschikbaar voor al uw vragen. Veilig erectiepillen kopen is voor ons vanzelfsprekend dat niemand hoeft te weten wat u heeft besteld, en verpakken uw bestelling discreet zonder product of website gegevens in. Zo ziet niemand wat u heeft besteld. In de meeste gevallen heeft u uw bestelling binnen 1 werkdag in huis!

Geen registratie verplichting. Wij weten dat het voor klanten soms een obstakel is om een account aan te maken bij een webshop wanneer ze alleen iets willen bestellen. Dit hoeft bij ons niet maar het kan wel. Tijdens het afrekenproces krijgt u de optie om een account aan te maken, dit is eenvoudig te doen door enkel uw email adres en een wachtwoord in te voeren. 

Enkele voordelen van online erctiepillen kopen bij ons zijn:

• Voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag nog verzonden!

• Veilig betalen met iDEAL of de andere betaalopties zoals Creditcard, Bancontact, Bank Sofort.

• Discrete verzending met track&trace!

• Uw aankoop garantie: Bent u niet tevreden, laat het ons weten en we zorgen voor een oplossing!

• Onze leverings garantie: Wij zorgen ervoor dat u altijd uw bestelling zal ontvangen! Ook als er iets fout gaat tijdens verzending nemen wij de verantwoording en zorgen voor een nieuwe verzending van uw bestelling!

Uw producten zullen ten alle tijden discreet geleverd worden. Er zal nooit reclame van Erectiepilwinkel.nl op de verzendpakking vermeld worden. Op uw bankafschrift zal ook geen vermelding staat van Erectiepilwinkel.nl . Zo hoeft u dus niet bang te zijn dat derden weten dat u heeft besteld bij Erectiepilwinkel.nl

Alle bestellingen zijn discreet verpakt en verzonden! Uiteraard geen reclame stickers of webshop adres op de buitenkant van uw pakket!
Wij versturen ook geen mailings per e-mail of gewone post!

Onze klantenservice staat altijd tot uw beschikking. Heeft u vragen over een product of bestelling, kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zullen proberen op werkdagen dezelfde dag of anders de volgende dag nog uw vraag te beantwoorden.

.

Facebook Twitter