€11,95
Cenforce 100
 

Cenforce 100

€ 14,95 € 11,95
Levertijd : Direct leverbaar!
 • 100% discreet verpakt en verzonden
 • Veilig betalen met iDeal
 • Thuisbezorgd met PostNL track & trace

 

Cenforce 100 kopen?

Cenforce 100 discreet bestellen en binnen 24 uur thuisbezorgd met PostNL track&trace.Deze Cenforce erectiepillen bevatten dus evenals Kamagra erectiepillen 100mg sildenafil, maar dan goedkoper. Beginners wordt aangeraden om eerst een halve tablet te gebruiken. 50 mg sildenafil is vaak al meer dan voldoende voor een harde erectie. Voor sommige mannen zelfs langer! Cenforce alleen het gewenste effect als je seksuele geprikkeld bent. Cenforce moet oraal worden ingenomen met een glas water. Neem Cenforce ongeveer 30 minuten voordat u seks heeft. Op die manier kunt u erop vertrouwen dat erectiepillen werken voor u en uw partner.

Wat is Cenforce100mg?

Cenforce 100mg is een erectiepil die op dezelfde wijze als Kamagra alleen uit sildenafil bestaat. Het is een medicijn dat veel mannen met erectiestoornissen helpt. In tegenstelling tot Kamagra is Cenforce100 ook verkrijgbaar in een sterkere versie met meer milligram sildenafil. De erectiepillen zijn  blauw van kleur en worden geleverd in strips van 10 tabletten. De effecten van sildenafil zijn vaak in 20 minuten effectief aanwezig, maar pas volledig na 45-60 minuten. Het effect duurt 4-6 uur.

Werking Cenforce 100 mg

Sildenafil, het actieve ingrediënt in Cenforce100, verwijdt de bloedvaten in de penis. Hierdoor kan er meer bloed in de penis stromen, waardoor u een harde erectie kunt krijgen. Tegelijkertijd beïnvloedt sildenafil ook de uitstroom van bloed in de penis. Het vernauwt ook de bloedvaten die de uitstroom regelen, waardoor erecties langer kunnen duren dan normaal. Hetzelfde effect zal uw penis ook harder maken dan voorheen. Zodra uw lichaam sildenafil absorbeert, krijgt u heel gemakkelijk een erectie bij elke seksuele stimulatie. Zonder seksuele prikkeling kunt u geen erectie krijgen. Wanneer u seksuele stimulatie ontvangt, worden bepaalde neuronen in uw hersenen gestimuleerd. Neuronen sturen signalen naar bepaalde delen van de hersenen die je enthousiast maken. Alleen dan komt sildenafil en zijn verbazingwekkende effecten.

Hoe gebruik je het?

De pil kan ongeveer 30 minuten voor geslachtsgemeenschap met een glas worden ingenomen. De inwerkingstijd is ongeveer 20-40 minuten, met een piek na ongeveer 1 uur. Het effect verdwijnt binnen 4-6 uur. Het wordt niet aanbevolen om meer dan één tablet binnen 24 uur in te nemen. 

Het is beter om geen alcohol te gebruiken samen met Cenforce100. Het heeft een negatief effect op de werking.

Contra-indicaties

Gebruik Cenforce100 niet als een van de volgende situaties op u van toepassing is:

 • ernstige hart- en vaatziekten
 • hoge of lage bloeddruk
 • Als u allergisch bent voor sildenafil
 • als u medicijnen op basis van stikstof gebruikt

Bijwerkingen

Net als alle andere medicijnen en erectiemiddelen heeft het gebruik van Sildenafil bijwerkingen. Voorbeelden van bijwerkingen zijn:

 • blozen
 • hoofdpijn
 • verstopte neus
 • duizeligheid

Als u twijfelt of u Cenforce 100 mg kunt gebruiken, raadpleeg dan altijd uw huisarts.

Discreet bestellen met iDEAL!

Discreet en veilig erectiepilleb bestellen is heel normaal bij de erectiepilwinkel. Wij besteden veel aandacht om uw bestelling zorgvuldig en discreet te verpakken en versturen altijd met PostNL track&trace!

Bekijk ook de Cenforce 150 en Cenforce200

 

Opgelet!   Lees eerst de informatie over "Veilig gebruik erectiepillen" voordat u erectiepillen gebruikt!

 

Specificaties

Inhoud 10 tabletten
Werkzame stof Sildenafil 100mg
Dosering max. 1 tablet p/d
Werkzaam 4 - 6 uur
Merknaam Cenforce100 - Centurion Remedies Pv Ltd

Ook interessant

€ 14,95
€ 12,95 € 15,95
€ 16,95 € 17,95
€ 9,99 € 12,95
Facebook Twitter