Cenforce 100

€ 14,95
Levertijd : Direct leverbaar!
 • Koop 2 stuks voor € 13,95 per stuk en bespaar € 2,00
 • Koop 4 stuks voor € 12,95 per stuk en bespaar € 8,00
 • Koop 6 stuks voor € 11,95 per stuk en bespaar € 18,00
 • Koop 8 stuks voor € 10,95 per stuk en bespaar € 32,00
 • Koop 10 stuks voor € 9,95 per stuk en bespaar € 50,00

Cenforce 100 kopen?

Cenforce 100 discreet bestellen en binnen 24 uur thuisbezorgd met PostNL track&trace.Deze Cenforce erectiepillen bevatten dus evenals Kamagra erectiepillen 100mg sildenafil, maar dan goedkoper. Beginners wordt aangeraden om eerst een halve tablet te gebruiken. 50 mg sildenafil is vaak al meer dan voldoende voor een harde erectie. Voor sommige mannen zelfs langer! Cenforce alleen het gewenste effect als je seksuele geprikkeld bent. Cenforce moet oraal worden ingenomen met een glas water. Neem Cenforce ongeveer 30 minuten voordat u seks heeft. Op die manier kunt u erop vertrouwen dat erectiepillen werken voor u en uw partner.

Wat is Cenforce 100mg?

Cenforce 100mg is een erectiepil die op dezelfde wijze als Kamagra alleen uit sildenafil bestaat. Het is een medicijn dat veel mannen met erectiestoornissen helpt. In tegenstelling tot Kamagra is Cenforce ook verkrijgbaar in een sterkere versie met meer milligram sildenafil. De erectiepillen zijn  blauw van kleur en worden geleverd in strips van 10 tabletten. De effecten van sildenafil zijn vaak in 20 minuten effectief aanwezig, maar pas volledig na 45-60 minuten. Het effect duurt 4-6 uur.

Werking Cenforce 100 mg

Sildenafil, het actieve ingrediënt in Cenforce, verwijdt de bloedvaten in de penis. Hierdoor kan er meer bloed in de penis stromen, waardoor u een harde erectie kunt krijgen. Tegelijkertijd beïnvloedt sildenafil ook de uitstroom van bloed in de penis. Het vernauwt ook de bloedvaten die de uitstroom regelen, waardoor erecties langer kunnen duren dan normaal. Hetzelfde effect zal uw penis ook harder maken dan voorheen. Zodra uw lichaam sildenafil absorbeert, krijgt u heel gemakkelijk een erectie bij elke seksuele stimulatie. Zonder seksuele prikkeling kunt u geen erectie krijgen. Wanneer u seksuele stimulatie ontvangt, worden bepaalde neuronen in uw hersenen gestimuleerd. Neuronen sturen signalen naar bepaalde delen van de hersenen die je enthousiast maken. Alleen dan komt sildenafil en zijn verbazingwekkende effecten.

Gebruik van Cenforce 100 mg

De pil kan ongeveer 30 minuten voor geslachtsgemeenschap met een glas worden ingenomen. De inwerkingstijd is ongeveer 20-40 minuten, met een piek na ongeveer 1 uur. Het effect verdwijnt binnen 4-6 uur. Het wordt niet aanbevolen om meer dan één tablet binnen 24 uur in te nemen. 

We raden het gebruik van alcohol tijdens het gebruik van Cenforce 200mg af. Het maakt het alleen maar minder effectief. 

Contra-indicaties

Gebruik Cenforce100 niet als een van de volgende situaties op u van toepassing is:

 • ernstige hart- en vaatziekten
 • hoge of lage bloeddruk
 • Als u allergisch bent voor sildenafil
 • als u medicijnen op basis van stikstof gebruikt

Bijwerkingen

Net als alle andere medicijnen en erectiemiddelen heeft het gebruik van Sildenafil bijwerkingen. Voorbeelden van bijwerkingen zijn:

 • blozen
 • hoofdpijn
 • verstopte neus
 • duizeligheid

Als u twijfelt of u Cenforce 100 mg kunt gebruiken, raadpleeg dan altijd uw huisarts.

Cenforce 100 discreet bestellen met iDEAL!

U kunt met gerust hart erectiepillen bij ons bestellen. Wij versturen uw bestelling in discrete verpakking en met een anonieme afzender. Betalen kunt snel en veilig met iDEAL doen of door middel van Iban overschrijving wat vaak net zo snel gaat!

 

Specificaties

Inhoud 10 tabletten
Werkzame stof Sildenafil 100mg
Dosering max. 1 tablet p/d
Werkzaam 4 - 6 uur
Merknaam Cenforce100 - Centurion Remedies Pv Ltd

Ook interessant

€ 16,95
€ 17,95
€ 12,95
€ 14,95
Facebook Twitter Pinterest Linkedin