Kamagra chewable

€ 13,95
Levertijd : Direct leverbaar!

Kamagra chewable kopen? 

 

  • 100% discreet verpakt en verzonden
  • Veilig betalen met iDeal
  • Thuisbezorgd met PostNL track & trace

 

Kamagra chewable kopen — Kamagra chewable tabletten zijn een zeer populair. En werken perfect voor mannen met erectiestoornissen. De kamagra kauwtabletten worden geproduceerd volgens hoge kwaliteitsnorm om veiligheid te waarborgen. Mannen die regelmatig gebruik maken van Kamagra kauwtabletten melden over succesvolle ervaringen. De effectieve werking van Kamagra is 4 - 6 uur, maar veel mannen melden langere effectieve tijden.
 

Kamagra chewable 100mg werking

Het actieve bestanddeel van Kamagra kauwtabletten is Sildenafil. Het behoort tot de PDE-5 familie van vaatverwijders. Deze pillen werken door het verwijden van de bloedvaten in, met name rond het genitale gebied. Dit zorgt voor een sterkere doorbloeding om een de erectie te verbeteren. Sildenafil 100mg is nu een van de standaardbehandelingen voor erectiestoornissen
 

Waarom Kamagra als kauwtabletten bestellen 

Een andere vorm van Kamagrakopen zijn zogenaamde soft pillen. Elke pil bevat 100 mg Sildenafil citrat. Deze pillen zijn gemakkelijk te kauwen en slikken. Daarom zijn ze goed voor mannen die het gebruik van harde pillen lastig vinden. Zij bevatten dezelfde werkzame stof als de andere Kamagra en hebben dezelfde werking. Er zijn ook Kamagra bruisttabletten verkrijgbaar die zeer prettiig in gebruik zijn!
 

Veilig kopen met iDEAL?

Kamagra chewable tabletten worden geleverd in vier smaken: aardbei, sinaasappel, banaan en ananas. Ze zijn ideaal om op zak te hebben omdat je ze op elk moment kan innemen zonder dat je een glas water nodig hebt. Gewoon op de tabletten zuigen is voldoende.
De kauwtabletten van Kamagrakopen werken iets sneller maar de werking is hetzelfde. Vergelijkbaar met KamagraJelly
 

Kamagra chewable bijwerkingen

Natuurlijk kan het gebruik van kamagra 100mg ook bijwerkingen met zich meebrengen. Hier onder staan de bijwerkingen die kunnen optreden bij het gebruik van kamagra. 1.Hoofdpijn 10% 2.Blozen 5% 3.Buikpijn 3% 4.Diarree 2%
 
 
Opgelet!   Lees eerst de informatie over "Veilig gebruik erectiepillen" voordat u erectiepillen gebruikt!
 

Specificaties

Inhoud 4 tabletten
Werkzame stof Sildenafil 100 mg
Dosering max. 1 tablet p/d
Werkzaam 4 - 6 uur
Merknaam Ajanta pharmaceutical

Ook interessant

€ 9,99
€ 15,95 € 16,95
€ 13,95 € 14,95
€ 17,95 € 23,95
Facebook Twitter