1 2
 

Sildamax

€ 9,95
Levertijd : Direct leverbaar!

Sildamax 100mg bestellen met Ideal?

 

  • 100% discreet verpakt en verzonden
  • Veilig betalen met iDeal
  • Thuisbezorgd met PostNL track & trace

 

Sildamax bestellen is een zeer effectief middel tegen erectieproblemen! Sildamax 100mg is in zijn werking vrijwel gelijk aan Viagra en Kamagra en bevat dezelfde hoeveelheid werkzame stof Sildenafil. Er zijn al heel veel tevreden gebruikers die geen ander merk meer willen. Slechts 3% van de gebruikers heeft last van bijwerkingen. Sildamax is al vele jaren op de markt verkrijgbaar en vooral in Duitsland zeer populair! U kunt nu ook Sildamax kopen bij onze erectiepilwinkel!

100mg Sildenafil

Sildenafil 100mg is de werkzame stof in de deze 100 mg erectiepil. Sildenafil zorgt ervoor dat er bepaalde bloedvaten wijder worden waardoor het de erectie bevordert. De bloedvatverwijding wordt in gang gezet door stoffen die bij seksuele prikkeling in de penis vrijkomen. Sildenafil remt de afbraak van deze bloedvatverwijdende stoffen af.
Het bloed blijft hierdoor veel langer en in grotere hoeveelheden aanwezig in de penis, wat voor een hardere erectie zorgt!
Voor deze uitwerking is wel seksuele prikkeling nodig.

Werking

De werking van Sildenafil begint al a een half uur en bereikt een piek na ongeveer twee uur en verdwijnt dan weer langzaam na ongeveer vijf uur. Voor een optimale werking raden we aan om deze erectiepil niet direct na het eten in te nemen maar liever op een halfvolle maag of een paar uur na de maaltijd. 

Bijwerkingen

Er kunnen soms bijwerkingen optreden waarvan de meest voorkomende zijn:
1.Hoofdpijn 10%
2.Blozen 5%
3.Buikpijn 3%
4.Diarree 2%

Als u twijfelt of u Sildamax 100mg kunt gebruiken, raadpleeg dan altijd uw huisarts.

Sildamax 100mg Erectiepillen bestellen?

U kunt heel eenvoudig deze erectiepillen online bestellen in onze Erectiepilwinkel en tegen voordelige prijs uw erectiepillen bestellen. Zodra uw betaling is verwerkt verpakken wij uw aankoop discreet en versturen doen wij met PostNL track & trace! Uiteraard met anonieme afzender! We verkopen uitsluitend originele erectiepillen en staan garant voor de kwaliteit en de echtheid van de Sildamax 100mg!

 

Opgelet!   Lees eerst de informatie over "Veilig gebruik erectiepillen" voordat u erectiepillen gebruikt!

 

Specificaties

Inhoud 10 tabletten
Werkzame stof Sildenafil 100 mg
Dosering max. 1 tablet p/d
Werkzaam 4 - 6 uur
Merknaam Sildamax

Ook interessant

€ 14,95
€ 9,99 € 12,95
€ 11,95 € 14,95
€ 9,95 € 14,95
Facebook Twitter