Poxet-60 mg

€ 15,95
Levertijd : Direct leverbaar!

Poxet-60 mg

10 tabletten (1 strip van 10 tabletten)

Poxet-60 mg Dapoxetine wordt gebruikt om problemen met ongewenste vroegtijdige ejaculaties te verhelpen.

Waarvoor gebruik je Poxet-60 mg?

Poxet-60 mg wordt gebruikt om ongewenst vroegtijdige ejaculatie te voorkomen. Hierbij kun je denken aan ejaculaties binnen 1 of maximaal 2 minuten.

Elk tablet Poxet-60 mg bevat 60mg Dapoxetine, hetgeen gelijk is aan de geadviseerde maximale dosering. Begin altijd voorzichtig met het gebruik van Dapoxetine en bouw het naar gelang behoefte eventueel op.

Hoe werkt Poxet-60?

Dapoxetine is een kortwerkende selectieve serotonineheropnameremmer (SSRI). Dat houdt in het kort in dat het de heropname van serotonine afremt. Serotonine is een neurotransmitter (signaalstof voor zenuwcellen) en heeft invloed op een aantal mentale zaken zoals je gemoedstoestand, slaap, emotioneel welzijn, seksueel verlangen en eetlust.

Het werkt uitstekend tegen vroegtijdige ejaculaties, vanwege de positieve invloed op de signaalstoffen die hier invloed op hebben. Hierdoor ben je beter in balans, hetgeen doorgaans tot een gezonder en beter seksleven kan leiden.

Mag ik Poxet 60mg gebruiken met andere medicijnen?

De medicijnen waarmee de belangrijkste wisselwerkingen optreden, zijn de volgende.

 • Andere medicijnen die het reactievermogen verminderen. Bij deze medicijnen is vaak op de verpakking een gele waarschuwingssticker geplakt. De effecten op bijvoorbeeld reactievermogen en coördinatievermogen versterken elkaar. Rijd geen auto als u naast dapoxetine een ander medicijn gebruikt dat het reactievermogen beïnvloedt.
 • Ontstekingsremmende pijnstillers, zoals ibuprofen, diclofenac, acetylsalicylzuur, naproxen en celecoxib. Deze medicijnen kunnen bijwerkingen op de maag veroorzaken, zoals een maagbloeding. Als u dapoxetine op dezelfde dag slikt, heeft u meer kans op deze bijwerkingen.
  Gebruik daarom op de dagen dat u dapoxetine wilt gebruiken, liever paracetamol als pijnstiller. Die heeft dat nadeel niet. Wees extra alert als u toch dapoxetine samen met een ontstekingsremmende pijnstiller moet gebruiken, en raadpleeg uw arts bij maagklachten. Meestal adviseert de arts u een maagbeschermer te slikken om maagklachten te voorkomen. Overleg met uw arts of dat bij u nodig is.
 • De antistollingsmedicijnen acenocoumarol en fenprocoumon. Gebruik dapoxetine niet als u een van deze antistollingsmedicijnen slikt. Dapoxetine kan de werking van de bloedverdunner versterken.
 • Deplastablettenkauwgom_ chloortalidon, chloorthiazide, hydrochloorthiazide, epitizide en indapamide. Als u een van deze medicijnen gebruikt en meerdere keren per week dapoxetine, heeft u kans op een tekort aan natrium in het bloed. Dat kan vooral ontstaan door vochtverlies, zoals bij braken, diarree, koorts en hitte. U merkt dat aan plotselinge ernstige vermoeidheid, sufheid, slecht aanspreekbaar zijn, verminderde eetlust, braken en diarree. Waarschuw dan meteen uw arts.
 • Het medicijn tegen misselijkheid metoclopramide. De bijwerkingen van metoclopramide kunnen toenemen. U kunt dan last krijgen van stijve spieren, beven, moeite met lopen of praten, rusteloosheid en plotselinge spiertrekkingen. Overleg met uw arts.
 • Het medicijn tegen kanker ibrutinib. Dit medicijn verhoogt de kans op bloedingen. Overleg met uw arts.

Bij combinatie met de volgende medicijnen is er kans op een ernstige bijwerking, het serotoninesyndroom (dit merkt u aan trillen, beven, bewegingsdrang, spiertrekkingen, opgewondenheid, verwardheid, angst, koorts, zweten, versnelde hartslag en sufheid). Slikt u een van onderstaande medicijnen, dan mag u dapoxetine niet gebruiken. Overleg met uw arts.

 • De pijnstillers pethidineen tramadol;
 • Het antibioticum linezolid;
 • Selegiline en rasagiline, medicijnen tegen de ziekte van Parkinson;
 • Fenelzine, tranylcypromine en moclobemide, medicijnen tegen depressie.
 • Bij de medicijnen selegeline, rasagliline, fenelzine, tranylcypromine en moclobemide geldt ook nog de volgende waarschuwing: moet u met een van de medicijnen beginnen en heeft u dapoxetine gebruikt? Het duurt een week voor u deze medicijnen veilig kunt gebruiken. Andersom duurt het 2 weken voor u, na stoppen met deze medicijnen, dapoxetine mag gaan gebruiken. Bij moclobemide kunt u al 1 dag na het stoppen dapoxetine gaan gebruiken.

Twijfelt u eraan of een van de bovenstaande wisselwerkingen voor u van belang is? Neem dan contact op met uw apotheker of arts.

Opgelet!   Lees eerst de informatie over "Veilig gebruik erectiepillen" voordat u erectiepillen gebruikt!

 

Specificaties

Inhoud 10 tabletten
Werkzame stof Dapoxetine 60 mg
Dosering max. 1 tablet p/d
Werkzaam 4 - 6 uur
Merknaam Sunrise Remedies

Ook interessant

€ 16,95 € 17,95
€ 13,95 € 14,95
€ 14,95
Facebook Twitter